Achtergrond nieuwtjesdienst

Ten eerste wil ik u hartelijk danken voor uw interesse in de nieuwtjesdienst! En ik hoop van harte dat u met ons mee wil doen.

Nieuwtjesdienst ?? Wat is dat?
Een nieuwtjesdienst bestelt de postzegel(s) bij de handel of bij een nationale posterij, zodat de deelnemer aan de nieuwtjesdienst kan beschikken over de meest recente uitgiftes van postzegels.

Motivatie
De reden dat ik met een nieuwtjesdienst ben begonnen is het feit dat ik geen zin had in de hoge winstmarges welk de reguliere handel rekent. Dat de reguliere handel een hoge winstmarge rekent is aan de ene kant logisch daar de handel een vorm van uitgestelde betaling kennen, maar ook te maken heeft met een deel "dood kapitaal" en daarmee met waardeverlies.

Ik had geen zin in dit alles en dacht, wat zij kunnen, kan ik ook! Zo gezegd zo gedaan. Ondertussen leerde ik vele liefhebbers van Australische postzegels kennen via het wereld wijde web. Zij liepen tegen dezelfde marges aan en vroegen mij, om diverse redenen om mee te doen. Ervaring leert dat er in Nederland en BelgiŽ voldoende animo is om mee te doen. Voor mij is het prachtig omdat ik op deze manier meer Australian minded people leer kennen en mijn enthousiate omtrent Australische postzegels kan delen.

Als u mee wilt doen, verzoek ik u om eerst de voorwaarden aandachtig door te lezen en vervolgens het
opgaveformulier naar mij toe te sturen.